DJ Crapman, azaz CRPMN, azaz Pugner Péter már akkor otthonosan mozgott a Tálas Ranchen, mikor a TanyaFeszt még a kanyarban sem volt. Azóta viszont több TanyaFeszten lépett fel, mint amennyin nem, így pontosan tudja, mi kell a népnek. Számára is tartogat azonban újdonságokat a TanyaFeszt, hiszen idén már a szervezői gárdát is erősíti, azaz a színpad mindkét oldalán brillírozni fog.

Zenei pályafutását 2010-ben kezdte a Szegeden alapított Csápp nevű formációban. Az egyetemi rádióban és számos rendezvényen tevékenykedve gyorsan meghódította a szegedi közönséget. Az élet később új lehetőségeket hozott, melyeknek köszönhetően a kecskeméti és pécsi közönséget is megtáncoltatta. A zenei utazás során Crapman stílusa folyamatosan formálódott és bővült. Különböző műfajok, mint a Hip Hop, Ghetto Funk, Funky Rnb, Drum and Bass színesítik repertoárát. Ma már a magyar fesztiválok és klubok színpadain is otthonosan mozog. Legyen szó a tűzön-vízen átívelő Balatonról és annak Friss teraszairól, ahol a nyári esték vibráló hangulata kelti életre a zenét, vagy a Reggae Camp és természetesen a TanyaFeszt, ahol a zene és a természet találkozása varázsolja el a közönséget, Crapman mindig ott van, hogy zenéjével emelje az események hangulatát.

Augusztus 9-én minden összeér és minden egy helyen lesz. VII. TanyaFeszt, CRPMN, Gödör színpad, mi és Ti! Továbbá betársul még Soma is, aki szaxofonnal teszi majd fel a pontot az i-re. Így lesz a lehető legteljesebb az élmény hajnali 02:00-tól.