A TanyaFeszten van egy hagyomány, miszerint a legutolsó fellépő a maradék szuszt is kisajtolja a nagyérdeműből. Egy ideje ez a fellépő, már szinte tradicionálisan a HumpPank formáció volt. Nekik köszönhetően őrülhettünk meg még mi, szervezők is, hiszen addigra már mi is kiengedhettük a gőzt.

Idén azonban változást kell eszközölnünk, lévén, a HumpPank egyik tagjának egyéb elfoglaltságai adódtak. Balázs sajnos kihagyja a VII. TanyaFesztet. A formáció másik tagja azonban tiszteletét teszi, szóval Borisz nem hagy minket lógva. Neki köszönhetően belekóstolhatnak az újak is a minőségi lezárásba.

Azonban Borisz nem marad egyedül. Mellé csapódik két olyan DJ, akikkel karöltve igazi all-star élménnyel ajándékoznak meg minket, mely méltó befejezése lesz a VII. TanyaFesztnek. Egyikük az a CRPMN lesz, aki már úgy ismeri a tanyát, mint a tenyerét. Nem csak, hogy rezidens DJ-nek minősül a berkeinkben, de a Gödör Színpad fő mindenese is egyben. Másikuk az a BandiT lesz, aki ezzel koronázza meg a saját fellépését is. Ő lesz ugyanis az egyetlen, aki a VII. TanyaFeszt mindhárom napján fellépőként díszeleg.

Készüljetek hát, hogy 04:00-tól a maradék erőtöket is kipörgethetitek. A Gödör Színpad legalább is szeretettel fog várni kifulladásig.