Mi itt a Tálas Ranch-en sok mindenben hiszünk. Hiszünk abban, hogy a programok, amiket a VII. TanyaFeszt alkalmával szervezünk, akkor működnek, ha autentikusak. Hiszünk a női egyenjogúságban is. Továbbá hiszünk abban is, hogy a nők igenis képesek jól vezetni. Hitünket követve, az előző három pont összegyúrásából született meg a Női Traktorvezető Versenyünk.

Idén már az V. TanyaFeszt Női Traktorvezető Verseny kerül megrendezésre. Ennyi tapasztalat után pedig nem tudjuk eléggé ajánlani ezt a sportágat. Az évek folyamán megtapasztaltuk, hogy két részre oszlik a mezőny. Míg a tapasztalatlanabb sofőrök biztosítják a szórakozást és a jókedvet az esemény folyamán, addig a rutinosabb hölgyek megmutatják, hogyan is kell valójában alászedni. Mindenképpen ajánljuk ezt az autentikus sportágat, férfi társainknak megtekintésre, női társainknak pedig részvételre, hiszen hány ember mondhatja el magáról, hogy Y megfordulást végzett egy kerti traktorral?

Az esemény természetesen a Tálas Ranch-en kerül megrendezésre, a Gondos Gazda által teremtett akadálypályán, méghozzá augusztus 10-én (szombaton) 14:00-kor. Öveket bekapcsolni (már akinek van), szemeket a pályára és vissza kettő padlógázzal előre!