Csillagtúra powered by Kelcsi

Meséltük már, hogyan indult a TanyaFeszt, ugye? Házibuliként kezdődött, amit jókedvünkből csináltunk, majd rendezvény vált belőle. Épp egy ilyen program bemutatója következik most, mely organikusan, a semmiből nőtte magát a repertoárba.

A legutóbbi TanyaFeszt alkalmával egy rutinos fesztiválozónk, név szerint Kelemen Tamás (nekünk csak Kelcsi) úgy döntött, hogy hódol szenvedélyének. Csillagtúrát tartott az érdeklődőknek. Mindkét este tömegek tartottak vele, hogy a fűben fekve fedezzék fel az univerzum rejtelmeit, vagy épp tetten érjenek egy hullócsillagot.

Olyannyira jól sikerült ez a kezdeményezés, hogy idén Kelcsi újra felajánlotta szolgálatait. A VII. TanyaFeszt alkalmával, augusztus 8-án (csütörtökön) és augusztus 9-én (pénteken), pontban éjfélkor várja tudásával a nagyérdeműt a színpadtól távolabb a sötétben, ahol a csillagok még inkább felfedik magukat.

Szóval ha kérdésed van a fekete lyukakkal, a bolygókkal, vagy úgy általánosságban a világegyetemmel kapcsolatban, bátran vegyél részt Kelcsi Csillagtúráján, ő pedig készséggel válaszol majd, mellette pedig egy szórakoztató és egyben tanulságos bemutatót élvezhettek az univerzumról. Természetesen, ha szimplán jól esne ittasan feküdni a fűben, akkor is szívesen látunk, csak horkolással ne zavard majd az előadást!