TanyaFeszt Kézműves Medence

Rekkenő hőségben, a nyár közepén mindössze három módon hűsítheti magát a fesztiválozó. Árnyékba vonulhat, ihat egy hideg sört, vagy csobbanhat a vízbe.

Az árnyék már adva volt, évezredekkel azelőtt, hogy egyáltalán kezdetét vette volna a TanyaFeszt. Kösz, természet! A sör – értelemszerűen – már az I. TanyaFeszt szerves része volt, a vízfelülettel azonban tartoztunk még akkoriban. Védelmünkre szolgáljon, hogy az I. TanyaFeszt még egyetlen éjszakát foglalt magába, a II. TanyaFeszt pedig októberre esett, amikor már nem igazán a csobbanás a prioritás. 2017-re azonban elkészült a TanyaFeszt Kézműves Medence. Egy DIY medence, markolóval mélyítve és általunk ponyvázva. 2020-ban a méretét majdnem a duplájára növeltük, hogy kiszolgálja a résztvevők növekvő számának igényeit.

2024-ben, a VII. TanyaFeszten sem maradunk TanyaFeszt Kézműves Medence nélkül. Túl sok meló lenne betemetni. Teljesen új burkolást kap, hogy még csábítóbb legyen a 40 fokban megmártózni benne. Elhelyezkedése szinte centiméterre pontosan a fesztivál közepe, azaz a koncertek és a vetélkedők is bátran követhetők a medencéből. Nem mellesleg, a kocsma is néhány lépésre lesz.