Társasjátékok

Tekintve, hogy a TanyaFeszt egy hatalmasra nőtt házibuli, így a látogatói is egy hatalmas társaságot alkotnak. A társaság alapja az egység, a közönségünk pedig szerencsére több is, mint befogadó. Volt már, hogy egy vetélkedő közben, vagy épp a Kézműves Medencében születtek új barátságok, ám a leggyakrabban mégis a közös időtöltés hozza leginkább össze az embereket. A közös időtöltés egyik legjobb formája pedig nem más, mint a társasjátékozás.

A VII. TanyaFeszt alkalmával egész nap biztosítunk lehetőséget a társasjátékozásra. Akár a NyugiSarkokban, egy sörpadnál, vagy a fűben egy pokrócon űzze is az ember, a közös játék összekovácsolja a résztvevőket. Igaz, vannak összeszokott társaságok, de egy Catan kör után, az egymással összeveszett emberek könnyen találhatnak új barátot egy Activity keretein belül. A TanyaFeszt szervezői társasjátékok széles tárházával készülnek majd, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Természetesen, mi sem rendelkezünk mindennel, így bármelyik látogató bedobhatja a közösbe a saját társasjátékát. Félni nem kell, ugyanis minden játék abban az esetben kölcsönözhető ki, ha az aktuális személy leadja a személyi igazolványát. Amint a játékot sértetlenül visszahozza a delikvens, természetesen visszakapja az iratait. Ezzel óvjuk mindenki tulajdonát.

Legyen akár másnapos kikapcsolódás, programok közötti időtöltés, vagy épp hirtelen jött ötlet, a társasjátékok mindenki számára elérhetők lesznek a VII. TanyaFeszt teljes ideje alatt.