V. TanyaFeszt PasiMustra

Szeretnénk most leginkább a hölgyek figyelmét kérni! 2018. volt az év, mikor arcon köptük a sztereotípiákat és a szokásos, már-lerágott-csont női szépségversenyek és női vizespóló versenyek helyett férfi-felsőtest szépségversenyt hirdettünk. Herótunk volt már attól, hogy az előbb említett versenyeken a nőket kvázi tárgyként kezelik. Még ennél is jobban zavart, hogy minket, férfiakat sosem kezeltek tárgyként, így indult hát útjára a PasiMustra.

Idén, a VII. TanyaFeszten is lehetőséget kapnak a férfiak, hogy kidologozott, vagy épp amorf felsőtestükkel lenyűgözzék az impozáns zsűrit. Az V. TanyaFeszt PasiMustra alkalmával a jelentkező adonisz az általa választott módon mutathatja meg a számára kijelölt időkorláton belül, miért is ő az a pasi, akit mustrálni érdemes. Táncolhat, gyúrhat, vagy épp reklámba illő módon kortyolhatja a sört, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

A zsűri természetesen a PasiMustra alkalmával a legszélesebb, hiszen az általunk kijelölt személyek mellé a fesztiválozók közül is jelentkezhetnek zsűritagnak. Így születhet meg a valóban elfogulatlan szakmai és közönségi döntés, melynek végén kihirdetjük a VII. TanyaFeszt Adoniszát.

A jelentkezés módjával, a pontos lebonyolítással, valamint a fődíjjal később jelentkezünk.