LEJÁTSZÁSI LISTÁK

 

Álljon itt egy kis ízelítő azon fellépők zenéiből, akik tiszteletüket teszik majd a VII. TanyaFeszten. Az alábbi lejátszási listákban olyan dalokat találhat a nagyérdemű, melyek motivációt adhatnak a megjelenésre (ha a szépségünk és szerénységünk erre nem lenne eleve elég indok):


 

Terasz Színpad:

A Terasz Színpad főként az élőzene helyszíne. Ezen színpad előtt a csápolók gyógyszere szabadon elgurulhat, miközben rock, grunge, stoner, vagy épp metál szól, természetesen a teljesség igénye nélkül. Pontosabb bemutatóért ajánljuk a következő lejátszási listát, melyet a Terasz Színpad fellépői tarkítanak:

Spotify Youtube  

 

Terasz Színpad – Csütörtök:

Augusztus 8-án csütörtökön, a zenekarok funk rockkal, ethno-beattel, pop-metállal, valamint a Rage Against The Machine zúzásával robbantják be a fesztivált. Teljesebb képért ajánlatos rábökni a következő lejátszási listára:

Spotify Youtube  

 

Terasz Színpad – Péntek:

Rock, metál és kalóz-folk-metál jöhet? Ha a válasz igen, augusztus 9. péntek lesz a Te napod! Ha a szöveg nem volna elég, van egy lejátszási listánk, amelyben a fellépők zenéi beszélnek helyettünk is:

Spotify Youtube  

 

Terasz Színpad – Szombat:

Mi kéne? Experimentális grunge-metál? Punk-rock? Esetleg egy Foo Fighters tribute? Vagy valami teljesen más? Augusztus 10-én szombaton bárki találhat ínyére valót. Álljon itt bizonyítékként az utolsó nap élőzenei fellépőit összefogó lejátszási lista:

Spotify Youtube  

 


 

Gödör Színpad:

A Gödör Színpad leginkább a hiphop, azt követően pedig a clubzene és annál pörgősebb stílusok otthona. Míg a hiphop a Terasz Színpaddal párhuzamosan fogadja majd a kíváncsiskodókat, addig a buli egészen reggelig fog tartani…vagy amíg ki nem fekszik a nép. Összedobtunk egy lejátszási listát, szemléltetve a Gödör várható hangulatát:

Spotify Youtube Soundcloud

 

Gödör Színpad – Csütörtök:

Augusztus 8-án csütörtökön, a Gödör egy hiphoppos felvezetés után prezentál egy Funktasztikust, de követi őt a vérbeli rap is. Éles váltással jön majd a slavik hardbass, az elborult elektronika, valamint egy chilles levezetés. Bökj a lejátszási listára a bővebb élményért:

Spotify Youtube Soundcloud

 

Gödör Színpad – Péntek:

Előétel: Egy felpörgető trió. Főétel: Tha Patkányz. Desszert: house, goa és szaxofonos mindenmás. Ínycsiklandó? Ajánlatunk neve: augusztus 9. péntek! Lejátszási lista pedig itt:

Spotify Youtube Soundcloud

 

Gödör Színpad – Szombat:

Augusztus 10-én szombaton a hiphop, rap és a ragga lesz a főszerepben, de lezárásként a rezidenseink úgy odacsapnak, hogy besza-behu. Az utolsó nap Gödör fellépőit összefogó lejátszási lista meg itten-e:

Spotify Youtube