IV. TANYAFESZT CSOCSÓ KUPA

 

Visszatér a világ egyik legkedveltebb kocsmasportja és természetesen lehetőséget kaptok, hogy bizonyítsátok tudásotokat. Mivel ez a VII. TanyaFeszt, nem pedig egy vérre menő világkupa, ezért nem a hivatalos-, hanem a kocsmaszabályok alapján küzdenek meg egymással a párosok (azaz vérre menőbb lesz, mint bármi más).

A könnyebb levezénylés érdekében a csapatok számát 32-ben határoztuk meg, akik egyenes kiesésben küzdenek meg egymással, szóval mindenkinek oda kell tennie magát, mert több esélye nemigen lesz. A lebonyolítás kétnapos lesz, a selejtezők augusztus 8-án (csütörtökön) 18:00-tól indulnak, lefelezve ezzel 16 csapatra a mezőnyt. Másnap, szintén 18:00-tól előbb a selejtező győztesei csapnak össze egymással, 8 csapatra csökkentve így a csapatok számát. Rögtön utána kezdődnek a középdöntők, amiket az elődöntők követnek. Finálé gyanánt pedig előbb a bronzmeccs, majd a kupadöntő szolgál.

A IV. TanyaFeszt Csocsó Kupa jelentkezési módjáról, pontos lebonyolításról, valamint a nyereményekről később tájékoztatunk titeket.

SZABÁLYZAT