II. TANYAFESZT KIDOBÓS KUPA

 

Létezik egy sport, amit valójában gyerekeknek találtak ki, de sokkal viccesebb, ha felnőttek művelik. A sport, melyet élvezet játszani, bár néha kicsit fájdalmas, a nézőknek viszont pont ezért élmény követni az eseményeket, hisz látni és hallani, hogy csattan valaki bőrén a nem egészen felfújt labda, az valami fenomenális. Ez a sport a kidobós.

A kidobós alapjai távolról rém egyszerűek. Adva van két csapat, hat-hat fővel, valamint hat labda. A cél az, hogy az egyik csapat tagjai kidobják a labdákkal a másik csapat tagjait. Nagyon leegyszerűsítve ennyi, természetesen a részletesebb szabályzatot megtaláljátok a cikk alatt.

Ó, igen, az előbbi információkat azért olvashattátok, mert a VII. TanyaFeszt alkalmával megrendezzük a II. TanyaFeszt Kidobós Kupát. A csapatok mennyiségét maximum és egyben pontosan 4 csapatban határoztuk meg, akik augusztus 10-én (szombaton) 15:00-kor csapnak össze egy egyenes kieséses kupában. Röviden, lesz két elődöntő, majd egy döntő, így relatíve gyorsan lezavarható, azonban a csattanások mennyisége bőven kielégítő lesz. Fájni fog, de édes lesz a kín, a nézők számára legalábbis biztosan.

A jelentkezés részleteiről, a lebonyolítás pontos menetéről, valamint a főnyereményről később. Addig is itt a szabályzat, bátran elmerülhettek benne:

SZABÁLYZAT