V. TANYAFESZT STRANDRÖPLABDA KUPA

 

A VII. TanyaFeszt keretein belül újra röppenni fog a labda. Az évek folyamán több ízben meggyűlt a bajunk a röplabdával. Volt olyan év, amikor a csapatok panaszkodtak a hőség miatt, amit akkoriban nem értettünk, hisz nyár lévén épp az az időjárás dolga, hogy délibábot termeljen. A rá következő évben mi, szervezők is megtapasztaltuk a hőség erejét, ugyanis a győztes csapat nevét is elfelejtettük felírni. Szerencsére, az ezüstérmesek kilétével tisztában voltunk és szembesítés után azonosítani tudtuk a győzelem elkövetőit.

Rögös volt tehát az utunk ezzel a sporttal, azonban egy dolog az évek folyamán is töretlen volt. Az érdeklődés a röplabda iránt, mind a jelentkező csapatok, mind a nézők részéről. Készek vagyunk bebizonyítani, hogy az igénynek megfelelően képesek leszünk idén is elhozni a nyár egyik legkedveltebb sportját a Tálas Ranch-re. Akik már visszajárók, azok így már biztosan tudhatják, hogy Strandröplabda Kupa akkor is lesz, ha épp egy tornádó csap le a rendezvényre, mert ha törik, ha fúj, mi megrendezzük.

Készüljenek hát a csapatok a kétnapos megmérettetésre, ugyanis az V. TanyaFeszt Strandröplabda Kupa augusztus 9-én (pénteken) kezdetét veszi 14:00-tól a selejtezőkkel, majd augusztus 10-én (szombaton) szintén 14:00-tól folytatódik a középdöntőkkel, az elődöntőkkel, majd végül a döntővel.

A jelentkezés módjával, a lebonyolítással kapcsolatos részletekkel, valamint a nyereményekkel később jövünk, addig is olvassátok a szabáályzatot:

SZABÁLYZAT