Újra egy visszatérőt köszönthetünk a fellépők közt az V. TanyaFeszten, a Halftones ugyanis nem csak eszeveszettül nagyszerű tombolást váltott ki a tömegből tavaly, de a koncertek utáni Jam-Session szerves részét is képezték.
Gráber Zoltán a tavalyi koncert közben tucatnyi muslicát evett meg, csapolt sörrel leöblítve. Időközben csatlakozott Kékesi Attila a bandába Peti helyére, akinek szintén kilométer-hiánya van a színpadon, így már ketten fognak rohangálni és őrjöngeni Pálfy Miklóssal. Csinos énekes garantált Vida Krisztina személyében, jó buli szintén garantált. Idén még jobb programmal készülnek, akkora bulit csapva, hogy megint megjelenjenek a rend éber őrei. Mind a közrend őreinek, mind a bejelentőnek készülnek Halftones-os pengetővel.
Amennyiben lesz koncert utáni Jam-Session, Firtha Gergely felsőtestét újonnan megcsodálhatja a nagyérdemű, persze, csak ha megajándékozzák kellő mennyiségű sörrel, ellenben nem mutogatja a gibbont.
Idén sem leszünk képesek nélkülözni őket, bár inkább őket idéznénk: “Idénre is vállaljuk összekevert felállással riogatni a kecskéket.”
A Halftones augusztus 10-én, szombaton, este nyolc órától varázsolja el a népet.