Tudjátok, melyik az a zenekar, amelyik biztosan vonattal jön fellépni az V. Tanyafesztre? Hát a Rekamié! (Ugyanitt keresünk sofőrt autóval, aki vállal fuvart). A zenekar a számaikban vegyíti az összes, olyan stílust, amit szeretnek.

Huszti Ákos a dobos, aki még a McMenü pluszt is nagy üveg borral kéri, nem mellesleg, élőben nyomja a drum ‘n bass-t! Legjobb barátja Henry Rollins, bár még sosem találkoztak.

Kovács Marcell a basszugitáros, a zenekar legjózanabb tagja. Ha mégiscsak alkohol kerül a kezébe, alvajáróvá változik. Keveset beszél, legtöbbet zenélés közben kommunikál. Humora káprázatos, ha tudna színészkedni, beszállhatna a L’art Pour L’artba, de sajnos nem tud.

Kótai Sziszi, énekesnő es egyben a zenekar gitárosa is: kis testben nagy energia. A Marcitól kapott fuzz-pedálnak köszönhetően, gátlástalanul szólózik. Imád mindent, ami pszichedelikus. Egyszer bronzérmet nyert egy futóversenyen, ahol összesen 3-an futottak.

Augusztus 8-án este 8 órától mutatják meg, mit tudnak, és bizonyítják be, mennyire hálásak lehetünk, hogy ők találtak ránk.