Új idők régi emlékeit felidéző kávéházi atmoszférát, vagy a félhomályban gyertyafényes, romantikus hangulatot teremt, ha az UgyeBár Edinával felcsendül. Igaz, kávéházunk idén sem lesz az V. TanyaFeszten, és a “romantikus” szó is alternatív értelmezésben szerepel majd a Tanyafeszt szótárában, de az alkalmazkodó résztvevők, valamint a több évtizednyi muzsikálásnak köszönhető, minőségi zene garantálni fogja a jó hangulatot.

Az együttes első, nagy közös zenélése a „Tudok egy dalt” c. színpadi zenés est volt, mely Karády Katalin romantikus éveit idézte. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy más stílusokat is kipróbáljanak a francia sanzonoktól a bossa nováig (ne aggódj, ha nem tudod, mi ez, mi sem tudjuk, de majd megtudod…meg mi is).

Borkóstolók, éttermek, bárok, kávéházak, múzeumok és színházak egyaránt szívesen hívják őket egy-egy estére UgyeBár-hangulatot varázsolni, ezen felhozatalba pedig idén becsatlakozik a Tanyafeszt is, emelve ezzel renoméjukat, melyre augusztus 9-én pénteken, 18:30-kor kerül sor a színpadon.

Csüllög Edina hangszere a torka, Urbán Zoltáné a gitárja. Vadas László zongorázik, gitározik, harmónikázik és énekel, míg Belicza András az ütőhangszerek, a harmónika és az ének űzője.