„Aki elég őrült ahhoz, hogy elhiggye, meg tudja változtatni a világot, az meg is teszi.” Steve Jobs

Hogy mégis hogyan köthető össze Steve Jobs, vagy akár az idézet tőle a TanyaLagzival? Úgy, hogy olyan lehetőséget kínálunk a lagzi alkalmával, melynek köszönhetően az ember kellően őrült lehet, miközben egy kicsit a világot is jobbá teheti. Hivatalosan bejelentjük az TanyaLagzi PucérMaratont!

Igen, a név pontosan azt takarja, amiről szólni fog. A vállalkozó szelleműek ledobják a ruháikat a startnál alkonyat után, majd ádámkosztümben (vagy épp évakosztümben) végigfutnak a kijelölt pályán, egészen a célig. Ennyire egyszerű, azonban a mögöttes tartalom jóval mélyebb.
Egyrészt stresszoldó, hiszen felpezsdíti az embert, ha valami olyat őrültséget művelhet, amit korábban soha. Másrészt az első 10 résztvevő gazdagíthatja ruhatárát egy egyedi, PucérMaratonos alsó-felsővel. Harmadrészt jótékony hatással van a szervezetre, hiszen futás lévén testmozgás.

A jótékonyság azonban távolról sem merül ki öncélúan, hiszen minden, a startnál ledobott ruhadarabot a családsegítőknek adunk, így ezúton kérünk minden jelentkezőt, hogy a starthoz olyan ruhadarabban álljon, mely még használható, azonban szüksége már nincs rá, így szolgálva egy jó célt a rendezvénnyel.

Szóval, ruhákat le és futásra fel!