Úgy érzed, a zenéddel megváltanád a világot, de méltatlanul felfedezetlen vagy? Esetleg szeretnél hozzád hasonló, minőségi muzsikát játszó zenészekkel fellépni? Vagy épp visszacsatolást szeretnél kapni arról, hogy amit csinálsz, az több is, mint jó? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor fogd magad, meg az együttesed és most azonnal jelentkezz a II. TanyaFeszt Tehetségkutatóra!

A tehetségkutató célja a minőségi zene népszerűsítése, valamint annak teret adása. A jelentkező zenekarok közül hat méretteti meg magát, a Szegeden megrendezendő tehetségkutatón, melynek keretén belül a szakmai zsűri öt tagja bírálja majd el a fellépőket.

A harmadik helyezett zenekar minden tagja VI. TanyaFeszt bérletet nyer, így ők is átélhetik a tanya vendégszeretetét. Az ezüstérmesek felléphetnek a VI. TanyaFeszt-, valamint a budapesti Riff színpadán. A tehetségkutató nyertese a VI. TanyaFeszt-, valamint a Riff fellépés mellett a MagyaRock Fesztivál színpadán is tiszteletét teheti.

Jelentkezéseket e-mailben várunk a koncert@tanyafeszt.hu címre, melyben mellékelj egy rövid, vagy épp hosszú, esetleg humoros leírást magatokról, valamint minimum egy, saját zenei anyagot. Kitétel, hogy a zenei anyag ne feldolgozás, hanem saját alkotás legyen!

A jelentkező zenekarok közül a szakmai zsűri, előválogatás során dönti el a végleges, hat fellépő kilétét, leginkább a küldött zenei anyag minőségére támaszkodva, azaz lehetőleg a legütősebb anyagotokat küldd!

 

Jelentkezési határidő: 2020.11.22.

Tehetségkutató időpontja: 2020.12.05. 12:00

Tehetségkutató helyszíne: Grand Café – Szeged, Deák Ferenc út 18.