A Kreatív SzemLélet Egyesület – mint a TanyaFeszt szervezője is egyben – sikeresen pályázott támogatásra, melynek eredményessége a következő, VI. TanyaFeszt alkalmával tetten érhetővé is válik. Az összeget leginkább biztonságra és fejlesztésre fordítjuk, ezzel is növelve a fesztivál nívóját. A teljesség igénye nélkül szeretnénk szemléltetni néhány példában, miben is változik majd ennek köszönhetően, az egyre több ember által kedvelt, nyárvégi rendezvény:

Nem csak a fesztiválon résztvevők, de az azon fellépők igényeit is szeretnénk maximálisan kielégíteni, így a befolyó összeg egy részét kordonokba fektetjük, melyekkel az éppen zenélő zenekarokat, de még inkább a méregdrága technikát kívánjuk megóvni, ezzel is biztosítva a minőségi szórakoztatás zavartalan folytonosságát. Továbbá tervben van három sátor beszerzése is, melyek közül az egyik a jegypénztár/merch shop minőségét hivatott javítani. 

Egyben megragadnánk az alkalmat, hogy bejelentsük: fájó szívvel búcsúzunk végelgyengülésben elhunyt munkatársunktól, Mr. Zöld Sátortól. Értünk végzett munkájáért hálásak vagyunk, erőfeszítéseire mindig emlékezni fogunk és ígérjük, hogy az új munkaerőt is hasonló, ha nem minőségibb odaadásra formáljuk majd. Hiányozni fogsz, drága barátunk!

Ahogy említettük is, mindössze néhány példával szerettük volna szemléltetni, hogy a TanyaFeszt továbbra is növekedésben van és örömmel szerettük volna elújságolni, hogy a szervezők és a résztvevők után a pályázatot elbírálók is potenciált láttak abban, amit csinálunk.