Isten hozott a Tálas Ranchen, ahol minden nyáron fesztiválozunk egyet és kipihenjük a felnőtt élet fáradalmait! Van itt medence, kecske, alkohol és zene – eddig talán ismerős volt a felsorolás – valamint masszázs az idegeidnek.

Igen, masszázs. Nálunk minden a kikapcsolódásról szól. Szeretnénk, ha a TanyaFeszten tényleg elengednéd magad, ezért idén először Access Bars kezeléssel is várunk titeket. De mi ez pontosan?

Sajnos az Access Bars nem egy letölthető mobil alkalmazás, amivel elérheted az összes közelben lévő éjszakai bárt. Sovány Anita, mindfulness coach így mesél a kezelésről:

“Először teljesen szkeptikusan feküdtem ott. Amikor kezelés közben egyik pillanatról a másikra elkezdett velem forogni a szoba, kérdeztem ez meg mi volt? Elengedtem. Mozogtak az energiáim, ahogy a pontokat érintették.  Na ekkor kezdtem jobban kutakodni és hanganyagokat hallgatni, mi a szösz is ez. Idén májusban elvégeztem én is egy tanfolyamot, kezelő lettem.”

Az Access Bars a tudat relaxálásáról és felszabadításáról szól. A kezelést Gary Douglas fejlesztette ki, és a fejünkön található speciális pontok stimulálására épül. “A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan, mintha töredezettségmentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess! És akkor elkezdesz nyitni a világra.” – Dr. Dain Heer ezzel a hasonlattal közelíti meg, milyen fontos szerepet játszik a 32 pont a gondolkodásmódunkban.

Ezek azok a szellemi gócpontok, ahol a meghatározó emlékeid, elképzeléseid, ösztönös viselkedésformáid és hitrendszereid találhatóak. A személyes, előre elgondolt koncepciók gyakran akadályoznak abban, hogy valóban megéld a pillanatot. A múltad, egy elavult ideológia, vagy a jövődön való szorongás miatt kevesebb teret hagysz a jelennek, az igazi élményeknek. Ez a TanyaFeszten kifejezetten szomorú volna. Az Access Consciousness Bars kezelés feloldja a tudatalatti gátakat, hogy valódi tudatosságra tégy szert.

Nem kell mást tenned, mint kényelmesen ledőlni a Tanya Nyugi Sarkában. Amíg relaxálsz, Anita finoman megérinti ezeket a különleges pontokat a fejeden, és segít elengedni a téged hátráltató berögződéseket. Ha szkeptikusan állsz is hozzá, nem számít. A kezeléshez nincs szükség hitre. A technika a szubjektív érzelmeidre és ösztöneidre hat. Ami pedig ennél is jobb, az Access Bars nem terápia. Nem kell beszélned a nehéz traumákról ahhoz, hogy a kezelés feloldja a negatív hatásokat. Egy hagyományos masszázs árán hihetetlen relaxáló élményben lehet részed, egy pohár sör és egy kecskesimogatás közt.

Anita szombaton 10-12 és 15-18 óra között mindenkit szeretettel vár a TanyaFeszten.

A kezelés 30 percet vesz igénybe, és 3000 Ft-ba kerül.

Ha további kérdéseid volnának, keresd fel Anitát.

“Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva árad felém.” – mondja Gary Douglas, az Access Bars alapítója. Ha a fesztiválokra gondolunk, egyet kell értsünk vele.