Évek óta azon dolgozunk, hogy a TanyaFeszt képében egy emlékezetes rendezvénnyel ajándékozzuk meg azokat, akik a minőségi zene, a sport, a szabadidős tevékenységek, vagy épp a jó társaság hívei. Nem csak tanultunk az eddigi felvonásokból, de folyton magasabbra emeltük a TanyaFeszt nívóját, most pedig olyan ponthoz érkeztünk, melynek során szükségünk van további emberekre, hogy a minőség továbbra is felfelé íveljen.

Amennyiben úgy érzed, szívesen lennél a TanyaFeszt Szervezők tagja, jelentkezz nálunk, akár Facebook üzenetben, akár e-mailen keresztül ( tanyafeszt.official@gmail.com ). Kifaggatunk, mi az, amit a leginkább szeretnél csinálni és miben tudnád leginkább segíteni a közös munkát. Amiben biztos lehetsz, hogy azonnal a csapat részévé válsz (több éves tapasztalat és bármelyik segítőt megkérdezheted) és mindig lesz mit csinálni.

Tudnod kell, hogy a TanyaFeszt Szervezői anyagi juttatást nem kapnak a munkájukért, így az elvégzett munka és a rá fordított idő is a rendezvénnyel és a szervezőkkel szembeni elhivatottságból fakad. Ha úgy érzed, nem csak tudod ezt vállalni, de szeretnéd is, valamint örömmel lennél egy folyton ötletelő, mindig a jobbra törekvő csapat része, akiknél garantált a jókedv, jelentkezz!