Képzeld el a következőt!

Végre itt a nyár, megindult az V. Tanyafeszt, te pedig egy kis helyiségben vagy. Beszűrődik a zene, amire önkéntelenül mozogsz. Érzed, hogy az ajtó résein beszökik, az a fajta fülledt meleg, melynek köszönhetően szinte kívánod a Kézműves Medencénket. Az előre kikért söröd, szép lassan tőgymeleggé válik. A kecskék szinte már hívogatva mekegnek odakint, téged pedig mindössze egyetlen ajtó választ el az egésztől.

Most képzeld el, hogy azon az ajtón távolról sem olyan egyszerű kilépni, mint a többi ajtón! Képzeld el, hogy lépésről-lépésre kell megtalálnod a kulcsot, versenyt futva az idővel! A zene egyre ütősebb, a levegő egyre forróbb, a söröd pedig percről-percre ihatatlanabb. Kínzásnak hangzik? Most képzeld el, hogy az egészet még élvezed is közben!

Ez a Szabadulópajta. Tóth Margó jóvoltából a Kamra-diszkó tőszomszédságában minden érdeklődő megtapasztalhatja, hogy milyen egy igazi tanyasi szabadulós játék. Bárki, aki érvényes jeggyel rendelkezik, próbára teheti magát a logikai, ügyességi és vizuális feladványok útvesztőjében.

Aki sikeresen szabadul, azt felruházzuk a joggal, hogy szabadon meghívja a szervezőket egy italra. Aki leggyorsabban teljesíti a feladatokat, az pedig…nagyon ügyes.