Mit szólnál hozzá, ha megtudnád, hogy ingyen és bérmentve jöhetsz bulizni az V. TanyaFesztre? És mit szólnál hozzá, ha mindhárom napját ingyen őrjönghetnéd végig nálunk az ingyen bérleteddel? Sőt, mit szólnál hozzá, ha magaddal hozhatnál plusz egy személyt is, aki szintén ingyen bérletet kapna? Még valami! Mit szólnál hozzá, ha rögtön két személyt hozhatnál magaddal és ők ketten is ingyen bérlettel jöhetnének? Valószínűleg azt gondolnád, elment az eszünk. Segítünk: elment az eszünk.

Ezennel nyereményjátékot hirdetünk! Vasárnap este, 18:00-ig várjuk a hozzászólásokat (a.k.a. kommenteket) a facebook poszt alatt, melyben mindössze azt a két személyt kell megjelölnöd, akikkel szét akarod őrjöngeni a tanyát. Vasárnap este 19:00-kor kisorosoljuk a szerencsés triumvirátust, akik (ha a poszt elejéből nem lett volna egyértelmű) fejenként egy-egy Tanyafeszt bérlettel gazdagodnak.

Ha elsőre nem sikerült, ne csüggedj! Négy héten keresztül tart a nyereményjáték, azaz négyszer sorsolunk. Az új felhívásokat hétfőnként tesszük közzé.

Na, mit szólnál hozzá? Szólnál hozzá? Akkor dobj egy hozzászólást!