Az V. TanyaFeszt Terasz Színpadának, élőzenei felhozatalát próbáltuk a lehető legváltozatosabbra formálni, kielégítve így a lehető legszélesebb skáláját az ízléseknek, azonban be kell vallanunk, hogy bizonyos stílusokat, szinte lehetetlen élőzenei kereteken belül, minőségileg előadni, így alternatív színtérrel kellett előállnunk.

Gyönyörű megfogalmazását olvashattátok annak, hogy a deep-buli a KamraDiszkóban lesz. Ott lehet majd csapatni, veretni, széttombolni, elszállni, landolni, stb. Ehhez pedig szombat este öt DJ-je áll majd rendelkezésetekre, akik biztosítják a megfelelő BPM értéket, lehetőleg eltérő stílusokban, de konstans magas minőségben.

Terra karrierének kezdete a 2004-re datálható, a kecskeméti High Energy Protons egyik alapítója. 2010. óta az Rf-Crew színeit erősíti, neve pedig az évek alatt összefonódott a klasszikus és a neo goa trance hangzással, mostanában viszont a progressive trance irányába kacsingat. Stílusok: Progressive, Goa, Neo Goa, Full On.

Egy kis ízelítő

Yury első szárnypróbálgatásai 2005-2006-ban történtek, még a főiskolán. 2007. óta az Rf-Crew dj-je, jelenleg „csapatfőnök”, promóter és manager is egyben. Eddigi 13 éve alatt szinte az ország összes nívósabb klubjában és buliján zenélt már, meghódította az összes hazai, psychedelic fesztivál színpadát, továbbá lehetősége nyílt már Ausztriában, Romániában és Angliában is zenélni. A közép-kelet-alföldi és dél-alföldi régióban hosszú éveken keresztül managelte a bulikat. Stílusok: PsyTrance, UK Psychedelic.

Egy kis ízelítő

NtoN startja 2006-ban volt, akkor még Yuryval közösen, mint barátok és társak a dj pult mögött. Az Rf-Crew teljes jogú tagja 2007. óta. Szinte minden, kisebb-nagyobb, dél-alföldi party line up felhozatalában találkozhatunk vele, továbbá tiszteletét tette már a nívósabb hazai psy fesztiválokon is. Stílusok: Progressive, PsyTrance, Techno.

Egy kis ízelítő

Miso 1997-ben kezdte pályafutását először csak úgynevezett „hobby DJ-ként”, de az igazi debütálás 1998-ban volt a Szeged EKO Parkban. A szegedi Thermal Team egyik alappillére és az utóbbi években már a SUN Festival dj gárdáját is gazdagítja. Az évek alatt jó néhány hazai, valamint külföldi fesztiválon és bulin megfordult, a mai napig igen csak aktív tagja a hazai underground szcénának. Stílusok: Progressive, PsyTrance, Goa, Full On, Chill, Ambient.

Egy kis ízelítő

Reti zenei pályafutása a 2000-es évek elején vette kezdetét. Igen sokrétű a személyisége a bulikon, hiszen nem csak dj, de tűzzsonglőr és dekoratőr. A csongrádi NEOliNe Team alapítója. Stílusok: Progressive, PsyTrance (HiTech: mostanság bele-belekóstol az erőteljesebb éjszakai

ütemekbe is).

Egy kis ízelítő

 

Velük találkozhattok szombat este a KamraDiszkóban, ahol – természetesen – kifulladásig megy majd a buli.