A Kreatív SzemLélet Egyesület megalakulásának köszönhetően, első alkalommal kerül megrendezésre az I. TanyaFeszt Tehetségkutató, február 29-én, a kecskeméti Kilele Music Clubban. Hat, előre kiválasztott, tehetséges, feltörekvő zenekar méretteti majd meg magát a szigorú(an a Tanyafeszt érdekeit néző) zsűri előtt, mindezt pedig értékes díjakért teszik.

Az egyesület célja, hogy a tehetségeket felkutassa, majd színvonalas fellépési lehetőségekhez juttassa őket, így az első és második helyezett a budapesti Mika Tivadar Mulatóban és a VI. Tanyafeszten is lehetőséget kap, hogy nagyobb közönség előtt mutassa meg tehetségét. Azonban, hogy valódi küzdelem legyen a dobogó tetejéért, az első helyezett – az előzőek mellett – a MagyaRock Fesztiválon is felléphet.

Természetesen, a dobogó legalsó fokáról sem feledkezünk meg. A harmadik helyezett banda tagjai sem távoznak üres kézzel, ők a VI. TanyaFesztre nyernek bérletet. Jelentkezéseket a tanyafeszt.official@gmail.com emailcímre várjuk február 14-éig, Kecske-zene jeligére.

 

Helyszín: Kilele Music Club, Kecskemét 

Időpont: 2020. Február 29. – 13:00

Jelentkezési határidő: 2020. Február 14.

Jelentkezés: tanyafeszt.official@gmail.com – Kecske-zene

Produkció hossza: maximum 15 perc