A TanyaFesztet nem lehet elég korán kezdeni!!!

 

A TanyaFeszt mögött álló Kreatív Szemlélet Egyesület szívügyének tartja a tehetséges fiatalok felkarolását, ám épp ennyire fontos a fiatalság, teljes egészének, minőségi szórakoztatása.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kettő darab VI. TanyaFeszt bérlettel támogatjuk a 10. kerületi, Kőbányai Szent László Gimnázium 11. D. osztályának (Földönkívüliek) a Szörpong versenyét (jól olvastad, nem elírás, lévén, kiskorúakról van szó), mellyel a nyertes csapat tagjai gazdagodnak. Továbbá biztosítottuk a játékhoz szükséges eszközöket is, a csodálatosan autentikus poharaink képében. Sok szerencsét minden csapatnak, jó szórakozást és augusztusban élesben is próbára tehetitek magatokat!

 

„Az iskolánk a 10. kerületi, Kőbányai Szent László Gimnázium. A Kampány a 11. évfolyam iskolai programja, melynek lényege, hogy minden osztály egy választott téma mellett kampányol. A mi témánk a Földönkívüliek. A kampányolás alatt szervezett programjaink vannak, előadókat hívunk, kaját osztunk, táncolunk, standot építünk és nyereményjátékokkal csalogatjuk a szavazókat. Szponzoraink ajándékait, nyereményekként kiosztva juttatjuk el a 800, szavazó diáktársunkhoz.

Mi vagyunk a 11.D, osztályunk rajz- és némettagozatosokból áll.”

Az idézet egy keményvonalas TanyaFeszt-látogató tollából származik, mi pedig kapva-kaptunk az alkalmon, hogy a szponzorok táborát bővítsük, támogatva a jövő generáció terveit, meg persze, ingyen reklám is. Ezzel próbálva végleg eltörölni az ősi, generációs mondatot, amit minden nagyszülő hangoztat: „Bezzeg a mi időnkben…”. A TanyaFeszten megforduló fiatalok, olyan nagyszülőkké válnak, akik azt mondják: „Ennyi idősen én is oda jártam haza!”.