Teltházas koncertet adtak a zenekarok!

Lezajlott az I. TanyaFeszt Tehetségkutató, teletöltve a kecskeméti Kilele Music Cafet. A rendezvény balesetmentesen zajlott, sérülés/vírusfertőzés nem történt, a hangulat pedig a zenekarok, a szervezők és a közönség szerint is maradandóra sikerült. A győztes pedig, aki mindent visz, aki a legjobbak közül is a legjobb volt, aki végigküzdötte magát a mezőnyön, aki igazán odatette magát (hosszú hatásszünet, reklámblokk, dobpergés, konfetti):

Jaffa 68!!!

Velük találkozhattok augusztus 7-én, pénteken a VI. TanyaFeszt színpadán, valamint május 16-án a Mika Tivadar Mulatóban, továbbá ők nyertek fellépést a MagyaRock Fesztiválra is.

Ezüstérmes lett a MUDI, (a Gondos Gazda nagy örömére), akik augusztus 6-án, csütörtökön veszik be a VI. TanyaFeszt színpadát, és ők csatlakoznak a Jaffa68-hoz, május 16-án a Mika Tivadar Mulatóban.
A dobogó legalsó fokára a Bad News állhatott, akik egy-egy VI. TanyaFeszt Bérlettel biztosították helyüket a nyár leginkább otthonos és végletekig autentikus fesztiváljára.

A rendezvény alatt kerekedett ki egy nyereményjáték is, melynek keretében kettő darab VI. TanyaFeszt duplabérletet sorsoltunk ki a jelenlévők közt. Ezekkel Arnold Patrik és Szilvási Dávid, a Hungry Eyes tagjai gazdagodtak. 
Gratulálunk a nyerteseknek, valamint hatalmas köszönetet szeretnénk mondani a vért izzadó segítőknek a megfeszített munkájukért; a zenekaroknak a minőségi szórakoztatásért, valamint a közönségnek, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre!

U.i.: Két platformon is feltűnt a Tehetségkutatónk, szóval kezd terjedni az ige. Burjánzunk. 😀

A KecsUP hírportál élménybeszámolójában az összes zenekar produkcióját megnézhetitek képes és videó formában is.

A HammerWorld a MUDI eredményeiről számolt be olvasóinak.