Üdv Mindenkinek otthon!

Kitörő örömmel jelenthetjük, hogy újabb módon kerültünk fel a térképre, köszönhetően annak, hogy a fesztivalportal.hu felkeresett és bepakolt minket saját repertoárjába. Osszátok, szeressétek!

Továbbá, a kormány legfrissebb bejelentése szerint 2020. augusztus 15-ig semmiféle rendezvényt nem lehet megtartani, mely 500 főnél nagyobb tömeget mozgat meg, illetve olyat sem, mely ennél kevesebb főt mozgat meg (nyugi, mi sem értjük). Tekintve, hogy a VI. TanyaFeszt ezen időn belülre esik, és még inkább, hogy beleesünk abba a kritériumba, hogy 500 főnél több, vagy épp kevesebb embert mozgatunk meg (wtf még mindig), így a lehetőségek feltérképezése mellett nyugtatnánk meg ezúton mindenkit, hogy a szervezés és az előkészítés gőzerővel zajlik. Idén sem maradtok tanya nélkül, erről 100%-ig biztosíthatunk Titeket!

U.i.: Szeretnénk leszögezni a közeljövőben történő, rendezvények szervezésére vonatkozó, esetleges változtatások miatt: 500 fő alatti rendezvény vagyunk. Na, nem azért, mert ha kell, megoldjuk, hanem azért, mert nem fér el 500 fő a tanyán. Egyébként ha pont 500-an leszünk, akkor ránk nem vonatkozik egyik szabályozás sem… 😀