Az idén első alkalommal megrendezett TanyaFeszt Tehetségkutató dobogósai – habár a VI. TanyaFeszt csak jövőre lesz – lehetőséget kapnak idén a TanyaLagzi Terasz-Színpadán. Az első helyezett Jaffa68 augusztus 7-én (pénteken) 19:30-kor, az ezüstérmes MUDI augusztus 6-án (csütörtökön) 21:00-kor mutatkoznak be a tanyasi közönségnek.

A  kialakult helyzet győztesei a harmadik helyezett Bad News Kecskemétről, ugyanis a kiírt versenykiírással ellentétben nem csak kettő, hanem három tehetségkutatós zenekart is be tudtunk zsúfolni a sűrű koncert-programunkba. Az igazat megvallva az egyik zenekar sajnos a COVID-19 helyzet miatt nem tudta vállalni a fellépést és ezt a helyzetet használták ki a kecskemétiek. Őket augusztus 6-án (csütörtökön) 19:30-kor láthatjátok, hallhatjátok a Tálas Ranch-en közvetlenül a Kézműves Medencével szemben.

Az első két bandát hallhatjátok még együtt ősszel a Mika Tivadar Mulatóban, a korlátozó rendelkezések  miatt elhalasztott TanyaFeszt bulin. Addig se felejtsétek, hogy Tanya csak egy van! 😉