Manapság ha a vőfély szót halljuk, azonnal egy markáns, nagyhangú és vicces pasi ugrik be mindenkinek. Mi a Kreatív SzemLélet Egyesületnél ezeket a sztereotípiákat igyekszünk tompítani, illetve megmutatni, hogy nem az ördögtől való, ha a megszokott nemi szerepektől eltérünk. Ezért ragadtuk meg egyből az alkalmat, amikor a szervezőink radarán megjelent Hegedűs Evelin és kiderült róla, hogy „nőfély”. (Bár jelezte, hogy nem szereti ezt a kifejezést, de nem úgy van ám az!)

Honlapján nagyon szépen részletezi, hogy miért érdemes egy párnak női vőfélyt választania, ezek közül a „Jól nézünk ki! Bizony, ez sem utolsó szempont! Egy borvirágos orrú, idősödő úr helyett sokkal üdébb látványt nyújtunk az esküvői videókon.” résznél majdnem leestem a székről a meghökkenéstől és a nevetéstől, olyannyira nem PC, de a mélyen bennem lakozó soviniszta férfiállat nem tud nem igazat adni Neki. Az ilyen határozottság és  karakán szókimondóság egyértelműen jelzi azt, hogy Evelin a legalkalmasabb a TanyaLagzi nem éppen mindennapi eseményeinek levezénylésére.

Megkeresésünkre azonnal igent mondott eképpen:

„Vőfélyként mi sem nagyobb élmény, mint minél több jegyes pár házasságán jelen lenni, a boldogságukban osztozni. Mi lehet ennél mégis nagyobb öröm? 3 nap alatt 3 lakodalmat celebrálni! Igazi lagzis feeling, helyszín és társaság: az év legjobb bulijának ígérkezik, természetes közeg egy vőfélynek.”