Nem kérdés, hogy a TanyaLagzi fő célja a szeretet ünneplése, azonban lesznek olyan pillanatok, mikor az “aktuális” boldog pár – értelemszerűen – egymással lesz elfoglalva. Hogy biztosítsuk az ünnepelt pár számára a minőségi időt kettesben, programokkal, szabadidős tevékenységekkel és sportrendezvényekkel készülünk a násznép számára, a szórakoztató, könnyed időtöltés jegyében.

Nap közben elmerülhettek a TanyaFesztről már jól ismert Kézműves Medencénkben, miután a sportpályán az utolsó izzadságcseppet is kisajtoltátok magatokból. Beülhettek a NyugiSarokba, békés keretek közt diskurálni, vagy épp vérre mehettek egymással a különböző tematikájú kvízeink egyikében. Benevezhettek a lehető legegyedibb kihívásokra, mint a Női Traktorvezető Versenyre vagy a Pasi Mustrára. Éjszaka pedig a zenés mulatság után kiengedhetitek a gőzt a Filmzugban a szabad ég alatt.

Az előbbi felsorolás mindössze a jéghegy csúcsa. Változatosabbnál-változatosabb elfoglaltságokat biztosítunk számotokra, hogy a Boldog Pár, de a násznép is, egytől-egyig jól érezhesse magát. 

Részletekkel folyamatosan jelentkezünk.