A TanyaLagzin nászajándék mellett, egyéb módon is támogatni lehet a boldog párt. Jó példa erre Anett és Gábor, a szombati ünnepelt pár, akik élnek-halnak az amerikai fociért, minden formában, így az ő tiszteletükre rendezünk egy Beachflag Kupát szombat délutánra. Természetesen, nem csak ők, de bárki más is kiélheti a játék és/vagy szurkolás iránti elhivatottságát a Tálas Ranch mellett létrehozott sportpályán.

A normál amerikai focival szemben mindössze annyi a különbség, hogy több a homok, cserébe viszont kevesebb a fű és a fizikai kontaktus is. Ezt szem előtt tartva várjuk csapatok jelentkezését, legyen szó akár profikról, akár olyanokról, akik életükben nem láttak még amerikai focilabdát és fogalmuk sincs arról, mit is jelent az Interception (nem, az nem a Nolan film). Tehát olyan 8-12 fős társaságokat keresünk, akik szívesen passzolgatnak tojáslabdával, és készek megmutatni, hogy nincs náluk jobb irányító, elkapó vagy épp védőjátékos a vidéken. Jelentkezzetek augusztus 6-án (csütörtökön) éjfélig, emailben, facebookon vagy személyesen. A részvétel feltétele érvényes TanyaLagzi nászajándék, vagy bérlet megléte az összes csapattagnak. A mérkőzések augusztus 8-án 14:00-tól kerülnek megrendezésre.

Mint a Tanyán történő rendezvények során mindig, a bajnokság végén díjazásban részesülnek a legjobb csapatok, a násznép töretlen és túláradó tiszteletén felül. A bajnokcsapat brümmöghet egy jót a kecskeméti BirizdoKart GoKart pályán, míg a második helyezett csapat tagjai VI. TanyaFeszt bérleteket nyerhetnek, hogy következő évben megmutathassák, tudnak ők nyerni is. (a fődíjat minimum 4 csapat nevezése esetén tudjuk biztosítani)

Szabályok

Egy kis ízelítő a tavalyi mérkőzésekből és a TanyaFeszt hangulatából:

no images were found