Egy valódi lagzi elképzelhetetlen a megfelelő zenei aláfestés nélkül, hiszen a mulatság szerves részét képezi, mi több, alapját adja, azonban a TanyaLagzi ezen a téren is újítást hoz. A párok jelezték, mely stílusokat kedvelik, mi pedig úgy intéztük, hogy minden egyes, zenei ízlelőbimbót kielégítsünk a teljesség igényével, minőségi szinten, így a csütörtöki násznép zenebiztosai a következők:

18:00 : Josef K. – A szegedi székhelyű, alter/indie rockot játszó, öttagú zenekar 2018 őszén alakult. Zenéjük változatos, dalaikban pedig modern témákat boncolgatnak, melyek nem csak a füleket kötik le, de az agytekervényeket is. Fiatalos hangzású, könnyen befogadható zenéjüknek köszönhetően, bármely egyetemi klubban teltházzal játszanának, a Terasz Színpadon pedig bizonyítani is fogják, hogy nem csak üres szavakkal illettük őket, mikor megadják a kezdőlöketet a nagyérdemű számára.

19:30 : Bad News – Az est második fellépője a négytagú, kecskeméti grunge rock banda, akik állításuk szerint olyanok, mint a Follow the Flow, csak többet hisznek magukról és kevesebbet keresnek. Koncertjeiken óriási energiát adnak le, pörgős, élvezetes bulit csinálnak, magukkal rántva természetesen a közönséget is. Átgondolt, dallamos muzsikájuk mindenki kedvencévé válhat. Minket már kilóra megvettek, tekintve, hogy a TanyaFeszt tehetségkutatójának 3. helyezettjeiről van szó és van egy olyan érzésünk, hogy ez veletek se lesz másképp.

21:00 : MUDI – Harmadik fellépőnk a budapesti illetőségű stoner rock zenekar, melyet 2019-ben alapítottak. Olyan előadók mentén határozzák meg magukat, mint a Mastodon, a Down, vagy a Tool (ha lövésed sincs az előző felsorolás egyik elemével kapcsolatban sem, akkor azonnal pótold YouTube-on!). A négytagú banda komplex, súlyos riffekkel és döngölő beatekkel égeti le a színpadot, marja fel és sózza le a talajt. Röviden: HORZSOLNAK! Hogy honnan tudjuk? A TanyaFeszt tehetségkutatójának 2. helyezettjeiről beszélünk éppen, szóval tudjuk. Pontosan tudjuk.

22:30 : Maeste – Negyedik fellépőnk, a Maeste számára már ismerős lesz a Terasz színpad, tekintve, hogy nem először fordulnak meg nálunk, így nyugodt szívvel ajánljuk őket bárkinek, de inkább mindenkinek. A négytagú, szegedi együttes minden tagja eszeveszettül jóképű, ami több is, mint fontos. Zenéjük pörgős, fiatalos, húzós rockpop, melynek külön pikantériát ad a tény, hogy minden dalban meghalnak kicsit. Ha ettől a muzsikától nem mozdul meg a lábad, akkor semmitől sem fog, szóval inkább menj aludni!

00:00 : FSC Band (Frank Smut Collective) – Az est utolsó fellépője a mindszenti székhelyű feldolgozás zenekar, az Frank Smut Collective Band lesz, olyan mértékű repertoárral, hogy attól még a plafon is leszakad, szóval szerencse, hogy a Terasz Színpad a szabadban van. Évtizedeken átívelő, mindenki által ismert, örök kedvencek csendülnek majd fel. Az ősöreg, nagy rock klasszikusoktól kezdve, a Tankcsapdán át, egészen a System of a Downig mindent IS tudnak és el is játsszák, méghozzá nem is akárhogy!

 

Limbizki faith

Közzétette: FSCBAND – 2020. március 2., hétfő

 

Ők lesznek tehát az első este zenefelelősei, garantálva, hogy egyetlen ember se legyen, aki mozdulatlanul üli majd végig a nászt. Csekkoljátok a linkeket, hallgassatok bele, de a legjobb, ha eljöttök és saját magatok győzödtök meg róla!