Úgy tartja a mondás, ami az egyik embernek szemét, az a másiknak kincs. A TanyaFeszt felszerelésével kapcsolatban ez hatványozottan igaz, hiszen bármit felhasználunk a helyszín színesítésére, melyben minimális fantáziát is látunk. Szó szerint bármit.

Akad otthon elfekvőben egy nem használt pilleszéked? Egy sérült fotelod, mellyel már kínos volna vendéget várni? Vagy épp egy kanapéd, melyből kikandikál a rugó és már a lábán is alig áll, esetleg bármilyen, egyéb ülőalkalmatosság, melynek köszönhetően már tűkön ülve várod a lomtalanítást, hogy végre megszabadulj tőle?

Nem kell tovább várnod, hiszen mi örökbe fogadjuk levetett, régi bútoraidat. Idén a TanyaLagzi Nyugisarkai tökéletes otthonául szolgálnak majd az öreg, leharcolt daraboknak, köszönhetően annak, hogy a kényelem jegyében mindent újrahasznosítunk, vagy épp – jelen helyzetben – új céllal ruházunk fel.

Számodra már csak csorbítja az összképet, számunkra viszont emeli, szóval ha örökbe adnád az előbb említett tárgyaidat, találunk rá embert, aki elviszi a Tálas Ranch-re! Te megszabadulsz tőle, nálunk pedig egy újabb látogató kényelmét szolgálja majd, olyan környezetben, ahol több is, mint beleillik a képbe.