Idén új szolgáltatással bővül a Tálas Ranch kínálata, ugyanis a TanyaLagzi idejére elérhetővé válik a TanyaTaxi!

A TanyaLagzi helyszíne nem éppen a település központjában található (a tanyákra ez általában jellemző) és bár próbáljuk kiszolgálni az igényeket mind étel, mind ital tekintetében, természetesen mi sem tudunk mindennel is készülni, így naponta három alkalommal, 10:00-kor, 12:00-kor, valamint 18:00-kor indul járat a kunszentmártoni Penny Marketbe, hogy mindenki megvehesse, mi szem-szájnak ingere. Az utazási költség 1000 Ft/fő.

A káros szenvedélyek élvezőit sem hagyjuk lógva, hiszen 14:00-kor, 16:00-kor és 20:00-kor indul a cigijárat a helyi trafikba, 700 Ft/fő ellenében.

A Penny-járat és a cigijárat is 10 fő esetén indul, cserébe kényelmesen és célirányosan juthat hozzá bárki a kívánt termékhez. Természetesen az ár a visszautat is tartalmazza, jobb ezt manapság tisztázni.

Nem utolsó sorban személyfuvarozás is megtalálható a szolgáltatások közt, mely a Kunszentmártoni vasútállomásra és a cserkeszőlői buszmegállóra korlátozódik. Telefonos egyeztetés alapján, egyedi árazással bárkit eljuttatunk a megadott, két helyszínről a Tanyára, vagy épp a Tanyáról a megadott, két helyszínre.

Telefonszám: +36/70 215 1116