Mit szólnál hozzá, ha megtudnád, hogy ingyen és bérmentve jöhetsz bulizni a VI. TanyaFesztre? Sőt, mit szólnál hozzá, ha magaddal hozhatnál plusz egy személyt is, aki szintén ajándék bérletet kapna? Még valami! Mit szólnál hozzá, ha rögtön két személyt hozhatnál magaddal és ők ketten is ingyen bérlettel jöhetnének? Valószínűleg azt gondolnád, elment az eszünk. Segítünk: elment az eszünk.

Ismerős a szöveg? Ha igen, akkor tudjuk, hogy jártál már nálunk. Ahogy tavaly, úgy idén is nyereményjátékot hirdetünk! Szombat este 18:00-ig várjuk a hozzászólásokat (a.k.a. kommenteket) a facebook poszt alatt, melyben mindössze azt a két személyt kell megjelölnöd, akikkel szét akarod őrjöngeni a tanyát. Szombat este 19:00-kor kisorosoljuk, majd nem sokkal később be is jelentjük a szerencsés triumvirátust, akik (ha a poszt elejéből nem lett volna egyértelmű) fejenként egy-egy VI. TanyaFeszt bérlettel gazdagodnak.

Ha elsőre nem sikerült, ne csüggedj! Három héten keresztül tart a nyereményjáték, azaz háromszor sorsolunk. Az új felhívásokat hétfőnként tesszük közzé.

 

Na, mit szólnál hozzá? Szólnál hozzá? Akkor dobj egy hozzászólást!