Ma éjfélig még bárki jelentkezhet, aki kellően tehetségesnek érzi magát, hogy részt vegyen a két hét múlva rendezendő megmérettetésen. A zsűri 6 előadót/zenekart választ ki előzetesen a jelentkezők közül, akik május 29-én csapnak össze (vagy épp érzik jól magukat egymással) a szegedi Grand Café színpadán. Említettük már nem egyszer a zsűrit, de hogy személy szerint kik fogják alkotni, arról még nem esett szó, így ezt most pótoljuk:

 

Csongor Bálint – A Subscribe és a Useme frontembere, énekes, dalszövegíró, producer, számos zenei produkció mentora. Olyan zenekarokkal dolgozott már együtt, mint az AWS, a Belmondo és a Fatal Error.

Vári Gábor – A szegedi Miracle Sound stúdió hangmérnöke, producer. Rendszeresen megfordul nála a FISH!, de az Ørdøg és a Fatal Error is őt választották legutóbbi anyaguk felvétére. A Dystopia zenekar frontembere, találkozhatunk vele a Honeybeast koncertjein is gitárosként.

Mérges Zoltán – A Five More Minutes és a Virtual Revolution frontembere, énekes, dalszövegíró, a TanyaFeszt zenei részlegének vezetője és a fesztivál mögött álló Kreatív SzemLélet Egyesület elnökségi tagja.

Urbán Boglárka – Több országos ifjúsági énekverseny nyertese, 2010-ben Tiszakécske népdalénekese, jelenleg a szegedi Premier Művészeti Szakképző Iskola ének szakos hallgatója és a Kreatív SzemLélet Egyesület elnökségi tagja.

Tálas Sándor – A TanyaFeszt megálmodója, házigazdája, főszervezője. Amatőr ex-dobos, a Kreatív SzemLélet Egyesület alapítója és elnökségi tagja.

 

Ők döntenek tehát a bejutó zenekarokról, valamint szintén ők osztogatják majd a pontokat is, természetesen csak azoknak, akik a legütősebb zenei anyagukkal jelentkeznek ma éjfélig a koncert@tanyafeszt.hu e-mail címen.