A TANYFESZT KONZULTÁCIÓ VÉGÉRE ÉRTÜNK. A BEGYŰJTÖTT ADATOKBÓL AZ ILLETÉKESEK TELJESEBB KÉPET KAPHATNAK ARRÓL, MILYEN IRÁNYBA KORMÁNYOZZÁK A KÉSŐBBIEKBEN A TANYAFESZT KEREKÉT.

A VÁLASZOKBÓL KIDERÜL, HOGY A KONZULTÁCIÓBAN RÉSZTVEVŐK TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGE (100%) SZERETNÉ, HA IDÉN MEGRENDEZÉSRE KERÜLNE, VAGY ÉPP NEM MARADNA EL A VI. TANYAFESZT.

 

A VÁLASZADÓK REGGELI ÉBRESZTŐNEK DJ GRÁF – COOL CLUB-OT SZÉJJELSZAGGATÓ OROSZ NÉPZENÉJÉT VÁLASZTOTTÁK, MELY MELLÉ TERMÉSZETESEN FELCSENDÜL MAJD A TANYAFESZT SAJÁT, HÁZON BELÜLI, HIVATALOS HARDBASS-E IS.

A KIKERÜLŐ SPORTOK HELYÉRE IDÉN A KIDOBÓS KERÜL, ERRE ÉRKEZETT UGYANIS A LEGTÖBB SZAVAZAT. NEM SOKKAL MARADT LE A VERSENYBEN A MALACFOGÓ VERSENY (TERMÉSZETESEN OLYAN KERETEK KÖZÖTT, MELYBEN EGYETLEN ÁLLATNAK SEM ESIK BÁNTÓDÁSA ÉS LEHETŐLEG EMBERNEK SEM). TALÁN MAJD JÖVŐRE. VAGY NEM.

A MERCHANDISING TERMÉKEK KÖZÜL A PULCSIRA ESETT A LEGTÖBB VÁLASZADÓ DÖNTÉSE, AMIBŐL AZT SZŰRTÜK LE, HOGY A NÉP SZÁMÁRA FONTOSABB A FELSŐTEST, MINT A FEJ (SAPKA, VAGY MASZK). EZZEL LÉTJOGOSULTSÁGOT ADVA TOVÁBBRA IS A FÉRFI-FELSŐTEST SZÉPSÉGVERSENYNEK.

A FEJLESZTÉSEK TEKINTETÉBEN EGYHANGÚ DÖNTÉSKÉNT A “MÉG EGY BUDI” MELLETT TETTÉK LE VOKSUKAT AZ EMBEREK, A SZERVEZŐK PEDIG MEGHALLOTTÁK AZ IMÁKAT ÉS ENNEK ELEGET IS TESZNEK.

A TÖMÉNY ITALOKNÁL A PÁLINKA, A JÄGERMEISTER, AZ UNICUM, A GIN, VALAMINT AZ UNICUM SZILVA LETT A TOP 5.

A VÁLASZADÓK 81%-A A FESZTIVÁL TELJES IDEJÉRE TERVEZ, 11%-UK KÉT NAPRA, A MARADÉK 8% PEDIG MINDÖSSZE SZOMBATRA. JELENTÉSBEN EZ ANNYIT TESZ, HOGY SOKAN LESZÜNK A KEZDÉSKOR, MAJD NAPRÓL-NAPRA EGYRE TÖBBEN.

A NASSOLÁSI KIEGÉSZÍTŐK TERÉN A NÉP A ZSÍROS DESZKÁT, A ROPIT, A CHIPSET ÉS A MOGYORÓT KÍVÁNJA A PULTOKON LÁTNI.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGADOTT SZÍNVÁLASZTÉK KÖZÜL A FEKETE SZÍN NYERT MAGASAN, AMI A NYÁRI FÜLLEDTSÉGBEN KIVÁLÓ, PRIVÁT SZAUNÁT IS BIZTOSÍT A VISELŐJÉNEK, ÍGY BIOTECHNOLÓGIAI VÍVMÁNYOKKAL IS FEJLŐDÜNK.

A KVÍZEK TEKINTETÉBEN SORRENDBEN A MESEZENE-KVÍZ, A SOROZATZENE-KVÍZ, VALAMINT A ZENE-KVÍZ VOLTAK A LEGNÉPSZERŰBBEK, ÍGY EZEKKEL IDÉN IS LEHET SZÁMOLNI, HISZ HA VALAMI TETSZIK A NÉPNEK, MEG NEM SZAKÍTJUK.

A TANYAFESZTEN VALÓ RÉSZVÉTEL LEGFŐBB INDOKAKÉNT A TÁRSASÁGOT JELÖLTÉK A VÁLASZADÓK. A MOTIVÁCIÓ MAGJÁNAK MÁSODIK HELYÉN A KIKAPCSOLÓDÁS VÉGZETT, BRONZ-ÖSZTÖNZŐ PEDIG A ZENE LETT.

A VÁLASZADÓK 54%-A TERVEZ MEGKÜZDENI A LEGJOBB HELYÉRT A SÁTRA SZÁMÁRA. 17% A KÖZELBEN APARTMANT BÉREL, 12% PEDIG MINDEN ESTE HAZAJÁR MAJD PIHENNI. A VÁLASZADÓK MARADÉK RÉSZE ALTERNATÍV MÓDON KÉPZELI A PIHENÉST, JELENTSEN EZ BÁRMIT IS.

A KONZULTÁCIÓ EGÉSZÉBŐL KIDERÜL, HOGY A VÁLASZADÓK 100%-BAN RÉSZT VETTEK A KONZULTÁCIÓ EGÉSZÉBEN, VAGY RÉSZÉBEN. A VÁLASZADÓK 100%-BAN AZ ÁLTALUNK MEGCÉLZOTT, 10-89 ÉVES, PULZUSSAL RENDELKEZŐ CÉLCSOPORTBÓL KERÜLTEK KI. TÖREKVÉSÜNKET ÍGY SIKERESNEK TEKINTJÜK ÉS KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI VÁLASZÁVAL HOZZÁJÁRULT, HOGY A JÖVŐBEN MÉG SIKERESEBB INTÉZKEDÉSEKET HOZZUNK, FEJLESZTÉSEKET VÉGEZZÜNK ÉS FORMÁLJUK A TANYAFESZTET.