Néhány hete nyereményjátékot hirdettünk három ízben, amin bárki részt vehetett, a nyeremény pedig mindhárom alkalommal három VI. TanyaFeszt bérlet volt. Ezt a nyereményjátékot szeretnénk újabb szintre emelni, szűkített résztvevőkkel, vagyis azokkal, akik valóban hithű TanyaFeszt-rajongók.

A VIP-Nyereményjáték szabályai majdnem pontosan ugyanazok, mint a korábbi nyereményjátékok esetében. Aki lemaradt volna azokról, annak most összefoglaljuk: hétfőn meghirdetjük a Nyereményjátékot, melyre a poszt alatti hozzászólásban lehet jelentkezni, méghozzá úgy, hogy megjelölöd két barátodat, akikkel élvezni szeretnéd a VI. TanyaFeszt minden jóságát. Vasárnap pedig sorsolunk a hozzászólók közül és a nyertes, valamint a megjelölt két barátja VI. TanyaFeszt bérlettel gazdagodik.

A jelenlegi nyereményjáték két fő pontban különbözik az előzőtől. Egyrészt három hét helyett kettő héten át tart, másrészt ebben a nyereményjátékban csak azok vesznek részt, akik a TanyaFeszt Meghívottak csoport tagjai. Természetesen növelhető az esély azzal a módszerrel, ha a másik két barátod is beírja hozzászólásba a két társát, a hozzászóláshoz azonban a csoport tagjának kell lenni, ezt tartsd szem előtt!

Röviden: Jelöld meg két barátodat, akikkel részt akarsz venni a VI. TanyaFeszten, majd várjátok a vasárnapi sorsolást, ahol egy szerencsés triumvirátus három VI. TanyaFeszt bérlettel gazdagodik! Ha nem nyertél, ne csüggedj, jövő héten lesz még egy kör!

Jöjjenek hát a hozzászólások, az összeszokott nevek és nyerjen a legszerencsésebb!