A Tálas Ranch-re járó közösség többnyire szereti a sört, legalábbis a tapasztalataink erre engednek következtetni. Van azonban a TanyaFeszt hétvégéi alatt egy időszak és egy bizonyos helyszín, ahol minden jelenlévő célja az, hogy a lehető legkevesebb sört igya. Természetesen a VI. TanyaFeszt alkalmával sem tervezzük megrendezni az I. TanyaFeszt Ki-Tud-Tovább-Ellenállni-A-Sörnek Bajnokságot, azonban a Beerpong Bajnokság idén sem hanyagolja a rendezvényt.

A beerpong keretein belül – aki esetleg nem ismerné – két darab kétfős csapat küzd meg egymással, lehetőleg minél kevesebb sört elfogyasztva. Ezt leginkább úgy tudják sikeresen teljesíteni, ha elérik, hogy a másik csapat fogyasszon el minél több sört, ehhez pedig semmi más nem kell, mint a pingponglabdával beletalálni a másik csapat poharába. Magától értetődő, hogy minél inkább vesztésre áll egy csapat, annál nehezebben megy a célzás, de a pontos szabályokról (melyek szabályai a VI. TanyaFesztre is hatályosak lesznek) az alábbi linken tájékozódhattok: https://sorpingpong.hu/a-sorpingpong-szabalyai

Szóval, a IV. TanyaFeszt Beerpong Kupa idén megrendezésre kerül, méghozzá augusztus 6-án pénteken, 19:00-ás kezdéssel, melyre kétfős csapatok jelentkezését várjuk, a nyeremény pedig egy üveg Gondos Gazda által gondosan elkészített pálinka.