A VI. TanyaFeszten lesz kocsma. Ezzel a fontos és egyben elengedhetetlen információval mindössze szerettük volna megnyugtatni a résztvevőket, hogy bár továbbra is bármi behozható,- ha kifogynátok, lesz lehetőségetek élni a kocsma baráti áraival. A kocsma-érzés mellé pedig elengedhetetlen a kocsmasport is, na és vajon melyik a legismertebb?

Nem, nem a részegen hazatalálás, hiszen az említett napokon az otthona majdnem mindenkinek a Tálas Ranch lesz (legalábbis a TanyaKonzultáció szerint) és így nem tervezünk versenyt rendezni belőle… egyelőre. A csocsó azonban egy olyan kocsmasport, amiből könnyűszerrel tudunk bajnokságot faragni, melynek során bárki bizonyíthatja, hogy az ő csuklója a legügyesebb, feltéve, ha talál egy párt maga mellé. Természetesen, olyan csapatok jelentkezését is várjuk, akik szimplán pótolni akarják a több hónapnyi, kiesett kocsma-érzést, de bátran vállalkozzanak azok is, akik mindössze a Gondos Gazda pálinkájára áhítoznak, ugyanis a nyertes csapat tagjai egy üvegnyivel gazdagodnak belőle.

Tavalyelőtt az V. TanyaFeszten már lefutott egy csocsótorna, a TanyaLagzi alkalmával a második is, idén pedig megrendezzük a III. TanyaFeszt Csocsó Bajnokságot, méghozzá augusztus 7-én szombaton, 19:00 órás kezdéssel, így 2021-ben is alátámasztjuk a kisebb pályán, hogy okkal vagyunk focis nemzet.