A VII. TanyaFeszt második zenei helyszínén, vagyis a Gödör Színpadon nem csak a hiphopot szeretők, de a partiarcok is otthonra lelhetnek. Éjféltől ugyanis elindul a csapatás, és képviselteti magát a disco, EDM, trance, techno, valamint minden egyéb stílus is, amit a “bulizás” fogalom közre fog, majd 4 órától egy pszihedelikus, ambient, már-már elszállós chill üdvözli majd a napfelkeltét. Ennek mutatjuk most be az első adagját, vagyis a csütörtök esti DJ felhozatalt.

DJ PullOut

Ismerős lehet DJ PullOut a TanyaFesztre járóknak, csak nem ezen a néven. DJ PutIn örököseként viszi tovább a stafétát, s bár a név változott, maga a személy ugyanaz maradt. A névváltoztatás pusztán a többszörös áthallás elősegítését szolgálja, a stílus azonban a régi. Mérgi több szinten megkerülhetetlen pontja a rendezvényünknek, a VI. TanyaFeszt alkalmával pedig azt is bebizonyította, hogy a hardbass még azokat is megmozgatja, akik korábban nem is hitték volna. Feltekert tempó, fejletépő basszus és komplett őrület jellemzi majd az éjféltől induló fellépést, amit meleg szívvel ajánlunk mindenkinek.

PRWPF

A Psychedelic Rainbow Warrior Peace Force (innentől: PRWPF) galaktikus erővel szakít féregjáratot az agyatokba. Unatkozni biztos nem fog senki, hiszen a chilles vapor-wave mellett a paletta részét képezi a veretős hard-techno is. Kozmikus ütemek, térhajlító basszusok jellemzik majd ezt a pszichedelikus iszonyatot, mely egyenesen a Youtube legfertelmesebb bugyraiból táplálkozik. A PRPF feldolgozhatatlanul egyedi fellépésére 02:00-kor kerül majd sor.

Korbian Knot

Korbian Knot egy egyszemélyes performansz, mely 2014-ben alakult Kecskeméten. Épp annyira szolgáltat saját, mint feldolgozott zenei anyagot. Magyar, angol, illetve instrumentális dalok mellett idõnként versmondásra, vagy dalok rögtönzésére is vetemedik. Katartikus belsõ utaztatásai zenei mûfajokon és emberi szenvedés történeteken keresztül történnek. Az atmoszférikus hangulat jegyében alkalmazott stílusok többek között alternative, ethno, trip hop, jazz, pop zenei elemek, melyek sajátos összhangra lelnek egymásban. A dalok elõadása loop-ok segítségével valósul meg, melyek folyamatosan építkeznek, változnak. Bárki, aki egyedi performanszra kíváncsi, 04:00-tól szemtanúja lehet egynek, lezárva ezzel a csütörtököt.

Bár éjféltől lépnek fel, azért hivatkozunk rájuk csütörtök esti fellépőként, mert nálunk egy nap akkor zárul le, amikor elalszunk, vagy amikor felkel a nap. Ez van. Lényeg a lényeg, stílusokon átívelő extázisra számíthat mindenki, aki a koncertek után nem dől ki.