Lassan végére érünk a fellépőink bemutatásának. Ez egyben azt is jelenti, hogy vészesen közeledünk a VII. TanyaFeszthez. (Amúgy jegyed van már?) A mai hármas fogat a Gödör Színpad felhozatalát színesíti majd. Dióhéjban: ők lesznek azok, akik napfelkeltéig meg sem állnak, ha Te sem. Nagyon szívesen előre is!

K.A.B.

Az ízig-vérig hiphop rajongóknak az este 11 még bőven a buli eleje, amit a Gödör Színpadon a K.A.B., (a.k.a. Kibaszott Alpári Bazdmeg) fog betölteni. A csapat 4 kőkemény mc és egy nagyon jó Proud, 2021 óta tartó kollaborációja.
Több koncerten és fesztiválon vettek részt szerte az egész dél-Alföldön. Céljuk, hogy minél több emberhez eljuttassák az UG rappet és persze, hogy rövid időn belül minden hiphop rajongó megtudja, hogy mi is az a K.A.B. Ők biztosan ott lesznek augusztus 8-án 23:00-kor a Gödör Színpadán, mi pedig melegen ajánljuk, hogy Te is tégy így! 

Electronic Fruits

Nem csak nagyobb csapat, hanem duó is érkezik hozzánk, de távolról sem a Betli (az be is…ejnyebejnye). Az Electronic Fruits Kalmo és PPTX párosát rejti, akik több mint 10 éve már, hogy bajtársak jóban rosszban. Kicsivel több, mint két évvel ezelőtt született meg Kecskeméten az Electronic Fruits nevet viselő bulisorozatuk, amiben főként az ő általuk kedvelt műfajokat mixelik. Ilyen a house, a breakbeat, a minimal, de bármi előbukkanhat a tarsolyból. Biztosra vesszük, hogy a közös hang nem csak a színpadon lesz meg, hanem a színpad előtt is. Velejéig zsigeri “csapatás” várható. (Pontosan tudja mindenki, melyik szóra gondoltunk, de a családbarát mivoltból kifolyólag élünk a cenzúra lehetőségével). Röviden: péntekről éjfélről szombatra hajnalodva Gödör Színpad, Electronic Fruits!

Yury

Az estéket nem csak megkezdeni fogják a fantasztikus előadók, hanem lezárni is. Egyik ilyen fellépőnk lesz Yury, aki augusztus 10-én meg sem áll napfelkeltéig. Lehet, hogy még utána se. Yury 2005-től kezdve véglegesen rabjává vált a pszichedelikus szubkultúrának, az életérzésnek és egyben az életstílusnak is. 2006 óta tevékenykedik, mint DJ és szervező az Alföld egyik legaktívabb csapatánál, az Rf-Crew-nál. Hozzájuk fűződnek a mindszenti termálfürdős bulik és a Tiszaparty sorozat is. Az évek során megjárta a hazai partik és fesztiválok legjavát. Volt lehetősége több alkalommal is a határokon túl bizonyítani. Karrierje eddigi talán legemlékezetesebb állomásai a 2015-ös és 2023-as ozorai nagyszínpados fellépései. 2020-ban csatlakozott az idén 24 éves Goa.hu családhoz, majd 2023-ban a mexikói Divinity Recordshoz. Jelenleg havi két alkalommal jelentkezik az Octopus Trance Radio műsorában a világ legnagyobb online streaming és rádióállomásánál, a DI.FM-nél, valamint időről időre megfordul a radiOzora stúdiójában is.

Ecsetelhetnénk reggelig, miért lesz érdemes mindhárom fellépőt megtekinteni, de jegy nélkül nehéz lesz, szóval kezdd azzal, a többit meg adjuk mi!