Asszed, te vagy a császár? Hogy nálad jobban senki nem csinál semmit? Hogy a Tinderen úgy jellemzed magad, mint aki kitartó és precíz? Ha igen, akkor épp rád van szükségünk!

Ha úgy érzed, nincs nálad elhivatottabb ember, akkor jelentkezz! A belső szerveid eladásából befolyó összeget arra fordítjuk, hogy a VII. TanyaFeszt még az eddiginél is minőségibb, egyedibb és autentikusabb legyen! Szíved-lelked adnád a TanyaFesztért? Most megteheted.

Amennyiben az előzőhöz mérten kevésbé, de többnyire elhivatott vagy, abban az esetben is várjuk a segítséged, mint új csapattag. A TanyaFeszt folyamatosan nő és fejlődik, ehhez mérten pedig a szervezői gárdának is bővülnie kell! Ha szíved-lelked nem is adnád értünk (egyelőre), úgy beérjük az időddel és az energiáddal is. Cserébe garantáljuk, hogy a gatyádat is ledolgozhatod egy nemesebb cél érdekében. Mindezt egy olyan csapat tagjaként teheted, amelyben a tagok szinte már családtagként tekintenek egymásra. (Azaz olaszosan leoltjuk egymást, ha épp olyan kedvünk van, de azt is szeretetből…többnyire). A szervezői gárda lazaságával kapcsolatban legyen elég annyi, hogy a PucérMaraton startjához mi, szervezők állunk elsőként. Természetesen ez nem elvárás, csak opcionálisan kötelező.

Kezdetben segítőket keresünk, akik előbb akklimatizálódnak a Tálas Ranch körüli sürgés-forgáshoz és egyben a háttérmunkához is. Maga a TanyaFeszt a tehetségről és az önmegvalósításról szól, amit a szervezői gárdától sem vonunk meg. Ha tehetséged van valamihez, vagy csak érzed magadban az erőt, akkor bátran rád bízunk nagyobb feladatokat is. Egyetlen kritérium, hogy jobban mozogjon a kezed, mint amekkora a szád! Ha úgy érzed, hogy szívesen lennél egy szerethetően elcseszett, de a végletekig lelkes csapat tagja, úgy jelentkezz az info@tanyafeszt.hu e-mail címen, „Rohadtul segíteni akarok” jeligével. Akkor leszünk igazán hálásak, ha tegnap jelentkezel. Ha ma teszed meg, akkor sem leszünk hálátlanok. Ha csak holnap, szódával még az is elmegy.

Csatlakozz Te is, hogy ráébredj: nem csak nekünk van szükségünk rád, hanem neked is ránk!

DISCLAIMER: Szeretnénk jelezni, hogy a szervkereskedelemmel kapcsolatos rész pusztán a humor mezején mozgott, azaz ha a VII. TanyaFeszt folyamán valaki elvesztené a szerveit, az pusztán véletlen egybeesés.