Bevalljuk, nem készültünk senkit meglocsolni, azonban a fordítottjára több is, mint vevők vagyunk. Épp ezért, tárazza be mindenki a legjobb locsolóversét, legyen az akár saját alkotás, akár máshonnan nyúlt, és köszöntse fel vele a poszt alatt hozzászólásban a TanyaFesztet látogató, valamint az azt szervező nőtársainkat!

Hozzászólásban, hiszen a technológia fejlődésével, de főként a Covid-helyzet miatti találkozások csökkentésével nekünk is számolnunk kell és ezt tartottuk a leginkább praktikus megoldásnak jelen helyzetben. Honoráljuk is a törekvéseket, hiszen az a hozzászóló, aki hétfő este 8 óráig a legtöbb like-ot kapja, egy VI. TanyaFeszt bérlet büszke tulajdonosává válik. Igen, mondjuk ki, ez most egy ünnepi nyereményjáték!

Természetesen, nem kívánjuk diszkriminálni a versenyt, hiszen a hagyomány szerint a locsolóverseket a férfiak mondják, azonban jelen megmérettetésünkre nők is jelentkezhetnek, akár olyan locsolóverssel, melyet szívesen hallanának, akár olyannal, melyet már hallottak.

Záporozzanak tehát a jobbnál-jobb, kreatívabbnál-kreatívabb rímek és ünnepeljünk együtt az éteren át!