A TanyaLagzi alkalmával megrendezésre került a III. TanyaFeszt Strandröplabda Kupa, melynek keretén belül idősek és fiatalok, nők és férfiak, valamint illumináltak és józanok mérhették össze, ki meddig bír koncentráltan és eredményesen teljesíteni a már-már izzó homokban.

Bár a tűzforró nap nem könnyítette meg a sportolni vágyók helyzetét, mégis bátor jelentkezőkkel telt meg a röplabda pályája, ám a nagy meleg a szervezőket is kikezdte. Hibáztunk és elfelejtettük felírni a nyertesek neveit. Jogosan jár nekünk a három barack, bocsánatot kérünk! Ettől függetlenül gratulálunk a – jelenleg – anonim párosnak! Nyereményük egy-egy, Albeck Péter által levezényelt vitorlázórepülés az Őcsényi Repülőklub területén, amit itt igényelhetnek hozzászólásban! A hamis próbálkozókkal kötelességünk közölni, hogy az ezüstérmes csapat kilétével tisztában vagyunk, emlékeznek is, kikkel játszottak, mindössze a neveket nem tudják, szóval szembesítésre lehet számítani, rabosítás nélkül, természetesen.

Ahogy azt már mindenki borítékolhatta, idén sem maradnak az árgus szemek homokba ugrálás nélkül, azaz a IV. Tanyafeszt Strandröplabda Kupa megrendezésre kerül a VI. TanyaFeszten. Idén pedig felírjuk a nyertesek neveit is! Eskü!

Szabályok