A II. TanyaFeszt Tehetségkutató május 29-én szombaton, 12:00-kor rajtol el a szegedi Grand Café falai közt, két hét múlva pedig bejelentjük azt a hat zenekart, akik megmérettethetik magukat a rendezvény keretein belül, hogy a dobogósok végül a VI. TanyaFeszt fellépőit színesítsék.

Maga a tehetségkutató természetesen nyilvános lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk, azonban azokra is gondolunk, akik akár a távolsági korlátoknak, akár a Covid-korlátozásoknak, vagy bármilyen egyéb indoknak köszönhetően nem tudnak személyesen részt venni a zenekarok megmérettetésén. Őket szem előtt tartva, aznap 12:30-tól indul az esemény élő, Facebook-os közvetítése a helyszínről, így az éteren keresztül bárki becsatlakozhat követni a fejleményeket.

Természetesen ez a fellépőknek is előnyös, hiszen így még szélesebb közönséget érhetnek el a fellépésükkel, arról nem is beszélve, hogy magát a tehetségkutatót nem pusztán streameljük, hanem rögzítjük is. Így az esemény után, külön-külön feltöltjük a zenekarok fellépését a YouTube-ra, azaz, aki se offline, se online nem ér majd rá szombaton, utólag bepótolhatja.

Végül pedig ne felejtsétek, hogy a zenekarok május 16-ig még bátran jelentkezhetnek a tehetségkutatóra a koncert@tanyafeszt.hu e-mail címen!