Május 29-én újra a méltatlanul ismeretlen, zenei géniuszokat keressük a II. TanyaFeszt Tehetségkutató keretein belül.

Deja Vu érzésed van? Nem véletlenül és nem, nincs hiba a mátrixban. A II. TanyaFeszt Tehetségkutatót még ősszel harangoztuk be, megrendezését pedig decemberre terveztük, a Covid-19 második hulláma azonban közbeszólt, így halasztanunk kellett. Az új időpont 2021. május 29. (remélhetőleg verőfényes szombat), aki pedig elfelejtette volna, miért is érdemes jelentkezni, annak most felidézzük az okokat:

A tehetségkutató célja a valóban minőségi zene népszerűsítése, valamint az ezt képviselő zenekarok számára fellépés biztosítása. A jelentkező bandák közül hat méretteti meg magát a szegedi Grand Caféban megrendezendő tehetségkutatón, melynek során a fellépőket a szakmai zsűri öt tagja bírálja el. A produkciókról élőben tudósítunk a Facebookon.

A harmadik helyezett a VI. TanyaFeszt fellépői közé kerül, hogy a csütörtöki felhozatalt színesítse. Az ezüstérmesek felléphetnek a VI. TanyaFeszt-, valamint a budapesti Riff színpadán. A tehetségkutató nyertese pedig a VI. TanyaFeszt-, valamint a Riff fellépés mellett a MagyaRock Fesztivál deszkáin is tiszteletét teheti. 

A jelentkezéseket e-mailben várjuk a koncert@tanyafeszt.hu címre, melyben mellékelj egy rövid, vagy épp hosszú, esetleg humoros bemutatkozást magatokról, valamint minimum egy, saját zenei anyagot. Kitétel, hogy a zenei anyag ne feldolgozás, hanem saját alkotás legyen!

A jelentkező zenekarok közül a szakmai zsűri, előválogatás során dönti el a végleges, hat fellépő kilétét, leginkább a küldött zenei anyag minőségére támaszkodva, azaz lehetőleg a legütősebb anyagot küldd!

 

Jelentkezési határidő: 2021.05.16.

Tehetségkutató időpontja: 2021.05.29. 12:00

Tehetségkutató helyszíne: Grand Café – Szeged, Deák Ferenc út 18.