A fesztiválok úgy működnek, hogy a nagyérdemű napijegy, vagy épp bérlet formájában járul hozzá a részvételhez. Ez alól a VI. TanyaFeszt sem kivétel, melynek jegyértékesítése a mai nappal megkezdődik.

Sőt, mi több, rögtön az Early Bird formátummal nyitunk, mely a mai nappal kezdve és június 14-gyel (hétfővel) bezárólag él. Az Early Bird már ismerős fogalom lehet a rutinos fesztiválozóknak, aki azonban nem tudná, mit is jelent ez pontosan, annak most dióhéjban és lényegre törve összegezzük: június 14. előtt tudsz a legolcsóbban hozzájutni az idei napijegyekhez és bérlethez a jegyvásárlásra kattintva.

Számokban ez annyit tesz, hogy az elkövetkező egy hónapon belül a VI. TanyaFeszt Bérlet ára 6.000 Ft, ami felhatalmaz a rendezvény teljes ideje alatt jelen lenni. Jár mellé továbbá egy hivatalos TanyaFeszt batyu, valamint a logónkkal ellátott re-pohár, ami a kocsmai kiszolgálás feltétele.

Early Bird ideje alatt a napijegy 3.000 Ft-ba kóstál, amivel az aktuális napra nyersz bebocsátást, másnap délig azonban el kell hagynod a helyszínt! Az elővételesen vásárolt napijegy mellé jár automatikusan a re-pohár.

Változás tavalyhoz képest, hogy az ételjegyeket már nem lehet kombináltan, egyszerre megvásárolni a napijegyekkel és a bérletekkel, de ne aggódjatok, nem maradtok étlen, pusztán más módon történik majd az értékesítése.

A végére pedig egy még jobb hír! Az első személy, aki megvásárolja a bérletét, egy üveg Gondos Gazda féle Irsai Olivér szőlőpálinka boldog tulajdonosává válik.

Vedd meg most és biztosítsd be a helyed a VI. TanyaFesztre!