A TanyaFeszt Meghívottak csoport nem csak egy gyülekezet, ahol a TanyaFeszt keménymagja elütheti az időt, hanem egyfajta pozitív kinyilatkozása is annak, hogy valaki értékeli és szereti azt, amivel évről-évre próbálunk a kedvében járni.

Épp ezért próbáljuk a csoport tagjait különböző extrákkal megajándékozni, ilyen volt például a két héten át zajló, külön a csoportnak szóló Nyereményjáték és valami hasonló következik most is.

A mai naptól kezdve, egészen július 19-ig (azaz jövő hét utáni hétfőig) elérhető lesz egy kuponkód a csoporton belül. Amennyiben az előbb megadott időszakon belül valaki ezzel a kuponkóddal vásárolja meg a jegyét vagy bérletét, úgy 40% kedvezményben részesül. Ha nagyon le akarnánk egyszerűsíteni, azt mondanánk, hogy ez egy speciális Early Bird, külön a TanyaFeszt Meghívottak részére.

Szóval, ha tagja vagy a csoportnak és épp lecsúsztál az Early Birdről, esetleg utána léptél be, vagy csak most tisztázódott, hogyan alakul majd a nyarad, vedd meg most a bérleted, mert ennél már csak kevésbé kedvezően juthatsz majd hozzá!