Kezdjük rögtön a rossz hírrel, hogy utána a jó hírek még jobban essenek. A III. TanyaFeszt Tehetségkutató nem kerül megrendezésre október 7-én. Pont. Ennyit a rossz hírekről.

Az egyik jó hír azonban az, hogy nem törölve lett a tehetségkutató, mindössze a megrendezésére később kerül sor. Technikai okok miatt kényszerültünk meghozni ezt a döntést, az új időpontot pedig azonnal megosztjuk veletek, amint lefixáljuk, azonban mindenki nyugodjon le a *oda*, még idén megrendezzük.

A másik jó hír, hogy akinek túl távolinak tűnik az év végi tehetségkutató, annak kedveskedünk egy másik programmal is, mi több, erre a programra már két hetet sem kell várni, ugyanis szeptember 30-án rendezünk egy Tehetségkutató-TanyaFeszt bulit (innentől TanyaFeszt Party), melynek keretein belül távolról sem a versengés lesz a cél, hanem a jókedv, a szórakozás, az örö é bódottá.

Míg az év végi, III. TanyaFeszt Tehetségkutatón az új tehetségek, valamint a jövő évi zenei felhozatal bővítése lesz a cél, addig a jövőhéten megrendezendő TanyaFeszt Party buli inkább egy nosztalgiavonat, ami visszapumpál belétek egy kis TanyaFeszt életérzést, ezt pedig nehéz lenne elképzelni megfelelő zenekarok nélkül. Bár magát a tehetségkutatót elnapoltuk, így sem maradtok tehetségek nélkül, hisz a három fellépőből kettő már megmérettette magát a korábbi TanyaFeszt Tehetségkutatókon.

A 30 fok árnyékban zenekar a II. TanyaFeszt Tehetségkutatón győzedelmeskedett, így pontosan tudják, hogyan kell egy ilyen rendezvényen hangulatot teremteni. A MUDI az I. TanyaFeszt tehetségkutatón lett ezüstérmes és magán a TanyaFeszten azóta több ízben is bizonyították, miért szerves részei a rendezvénynek. A Rekamié zenekarról pedig elég annyit mondanunk, hogy többször léptek fel TanyaFeszten, mint ahányszor nem, szóval ők pontosan tudják hogyan adják vissza a Tanya hangulatát akár még a betondzsungel közepében is.

A jövőheti TanyaFeszt Party ugyanis a Gödörben kerül megrendezésre, mely fővárosunk, a nagy falu, Budapest VI. kerületének a szívében, a Király utca 50. alatt található. A kapunyitás 20:00-kor várható, a hangulat garantált, a belépés elővételben 1.200 HUF, a helyszínen 2.000 HUF, magaddal hozni pedig nem kötelező, de minimum ajánlott még egy embert.

Gyertek el, töltődjünk fel egy kicsit a Tehetségkutató és a jövő évi VII. TanyaFeszt előtt, valamint pumpáljunk kicsit vissza az érzésből, amit már évek óta hiányolunk!