Jó munkához idő kell, ez alól pedig mi sem vagyunk kivételek. Tekintve, hogy a lehető legnívósabb rendezvénnyel szeretnénk megajándékozni titeket, valamint a feltörekvő zenekarokat is, úgy döntöttünk, hogy a III. TanyaFeszt Tehetségkutató szervezésére a szokásosnál is több időt szánunk. Dióhéjban ez annyit tesz, hogy márciusig mindenképpen levezényeljük, ha törik, ha szakad, ha esik, ha fúj. Amint rálelünk az ideális időpontra, azonnal tudatni fogjuk veletek.

A jó munkába természetesen beletartozik a VII. TanyaFeszt szervezése is. Jelenleg is gőzerővel készülünk rá, hiszen tudjuk, hogy a környezettudatossághoz hasonlóan az előkészületeket se lehet elég korán elkezdeni. Olyan mértékű folyamatokon munkálkodunk a háttérben, amelyek nagyot fognak szólni, ehhez pedig nagyban hozzájárul a szakértőkkel kiegészült szervezői csapat. Soha nem voltunk még annyira összeszedettek, mint most, ez pedig a fesztivál minőségén is tetten érhető lesz.

Ahogy a párkapcsolatokban is a 7. év a vízválasztó, úgy a TanyaFeszt életében is a 7. lesz a változások kora. Amennyit fejlődött a TanyaFeszt az első és a hatodik közt, legalább akkora lesz az előrelépés a hatodik és a hetedik között. Legyen elég egyelőre az, hogy a résztvevők száma meghaladja majd ezer főt (nem elírás, 1.000 főt) és a jelenleg ismert információk birtokában ez még egy szerény számítás az oldalunkról. Ami azonban még ennél is jobb hír, hogy a korábbiakkal ellentétben keddtől vasárnapig kell majd kivenni a szabadságot, ugyanis a következő TanyaFeszt már ötnapos lesz. Bizony, három nap helyett öt teljes nap gyönyör vár majd rátok.

Már most alig bírunk magunkkal és tűkön ülve várjuk, hogy végre közszemlére tehessük azokat az információkat, melyeket most még elképzelni nem tudtok. Mindenről tájékoztatunk titeket a maga idejében.

Készüljetek a paradigmaváltásra! Kevesebb, mint egy éven belül felnő a TanyaFeszt.